Συνεχίζει με επιτυχία το έργο του ΔΑΟ Καματερού το νέο Δ.Σ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο Όμιλός μας ξεκίνησε ως “Αρμονία” το 1992 με πρόεδρο τον Κώστα Κουτσογερά ο οποίος μαζί με το τότε Δ.Σ κατάφερε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο τμήμα Ρυθμικής Γυμναστικής. Το 1997 ο όμιλος Αρμονία παραχώρησε το δυναμικό του στο Δημοτικό Αθλητικό Όμιλο Καματερού (Δ.Α.Ο.Κ.) η πορεία του οποίου συνδέθηκε με σημαντικές επιτυχίες στην Ρυθμική αγωνιστική γυμναστική όπως και στην γενική γυμναστική, συμμετέχοντας με τις αθλήτριες του στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Ο ΔΑΟ Καματερού δραστηριοποιείται στα εξής τμήματα:ρυθμική αγωνιστική γυμναστική και γενική γυμναστική. Στο σύνολο του μετράει 140 αθλήτριες, οι οποίες πλαισιώνουν τα προαναφερόμενα τμήματα γυμναστικής.

Πιο αναλυτικά το τμήμα ρυθμικής αγωνιστικής γυμναστικής αποτελείται από αθλήτριες του ατομικού, που ανήκουν βάσει της ηλικίας τους στις παρακάτω κατηγορίες: παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες. Οι αθλήτριες συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που διοργανώνει η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) και σε άλλες διεθνείς διοργανώσεις ρυθμικής γυμναστικής.

Η γενική γυμναστική αποτελείται από την ομάδα αγωνιστικής γενικής γυμναστικής, η οποία λαμβάνει μέρος σε διαγωνιστικές διοργανώσεις που καλλιεργούν το άθλημα της γενικής γυμναστικής και τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ).

Ακολουθούν με την σειρά τους τα επίλεκτα τμήματα και οι οι 4 ακαδημίες του συλλόγου μας, που δίνουν το παρόν με την συμμετοχή τους, σε πανελλήνια φεστιβάλ γενικής γυμναστικής που διοργανώνονται κάθε χρόνο σε διάφορες περιοχές εντός και εκτός Αττικής.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *